Chorizo-toppet torsk med hjemmelaga hollandaise

IMG_5303.JPG

Mess on a plate! Men chorizo + torsk = alltid sant. Deilig. Innser at jeg lager hollandaise til nesten alt, men det er så utrolig lett, kjapt og godt. Hvordan du lager hollandaise fra bunn har jeg tidligere skrevet om her.

2 P E R S

Du trenger:

– 400 g torskefileter
– 1/2 bunt asparges
– 5 gulrøtter
– Chorizo
– 2 egg
– Godt smør til sausen og steking
– Sitron

Du gjør:

1. Stek torsken i panne på høy varme med skinnsiden ned til det blir en god stekeskorpe. Legg fisken med skinnsiden ned i en ildfast form.

2. Skrell og prep asparges og gulrøtter. Stek i panna med godt smør i noen minutter.

3. Kutt chorizo i små biter og ha over fisken i formen.

4. Ha grønnsakene i formen med fisken og stek i ovnen på 225 grader i ca 7-10 minutter. Følg med på fisken, når den faller lett fra hverandre er den fin og ferdig.

5. Sausen fikser du – les hvordan her!

IMG_5305.JPG

Bøøøøøøn appetite!

Legg igjen en kommentar